De stijl van Ibiza

In mijn vorige keer heb ik het een en ander verteld over nieuwe schoenen, maar nu kwam ik erachter dat ik al een tijd geen nieuwe tas heb gekocht. Voor mij is dat vrij uniek, dus werd het wel weer tijd om wat nieuws te zoeken. Ik begon mijn zoektocht bij het zoeken naar leuke Ibiza tassen. Waarom ik daar naar zoek? Dat ga ik je in dit artikel uitleggen.

Kleurrijk en veelzijdig

De stijl van ibiza tassen kenmerkt zich vooral door haar kleurrijke designs en lekker ‘losse’ stijl. De tassen hangen allemaal lekker aan je schouders, en aan de tas zelf hangen vak ook nog wat leuke frutsels. Doordat de meeste Ibiza tassen erg kleurrijk zijn, zijn ze goed te combineren met verschillende outfits. Je kunt de Ibiza tas ook goed als aanvulling op je outfit gebruiken. Je outfit kan dan lekker neutraal blijven, in een effen pastelkleur bijvoorbeeld, en je tas is dan de sfeermaker van je uitstraling. Je kunt met de Ibiza tas dan ook perfect een weerspiegeling van je humeur laten zien, en die van mij is altijd vrolijk!

Groot of klein geen probleem

Alhoewel de meeste tassen relatief groot zijn, heb je ook in wat kleinere formaten. Zelf vind ik een grote Ibiza tas heerlijk om mee te nemen naar het strand of het park. Er kan erg veel in, en sommige hebben meerdere zakken dus kan ik het nog handig verdelen ook. Wanneer ik niet zoveel nodig heb, pak ik gewoon een wat kleiner model. Dankzij het feit dat ze een beetje los hangen, en ook wat zakken, gebruik ik ze liever niet op de fiets. Doe mij dan maar ouderwets een rugzakje, dat fietst toch wat lekkerder.