Mooie tijden herleven

Heb je het in de gaten? Alles wat in het verleden hip en trending was is met een revival bezig. Dat geldt vooral voor muziek. Daar waar ooit een paar artiesten de hitlijsten bepaalden en je één muziekstijl hoorde op je radio mag je nu weer jezelf zijn. De muziek uit jouw jeugd wordt weer gespeeld op de radio. Wanneer jij vroeger uren kon hakken en zagen op hardcore is er goed nieuws; ook dat kan weer. De tijd dat eenheidsworst de boventoon voerde is voorbij; het is tijd om jouw unieke persoonlijkheid te herontdekken.

Niet alleen goede muziek

Hardcore betekende destijds niet alleen goede muziek. Het stond ook voor een hele subcultuur. Misschien behoorde jij daar ook wel toe. Je had net je trainingsbroek aan het Leger des Heils weggegeven met een snik in je hart. Dat is niet nodig; gabber kleding kan je gewoon weer kopen in de winkel. En die leuke bomberjacks; die koop je er gewoon bij. Hardcore is immers niet alleen muziek die uit de speakers knalt; het is ideaal voor wie een fashion statement wil maken. Gaat gabberstijl verder dan alleen jouw kleding, dan is dat ook prima.

Meer kleur, meer hardcore

Is er dan niets veranderd sinds jij opgroeide met hardcore; gelukkig wel. De zwarte bomberjacks zijn er nog wel, maar het is niet meer de enige keuze die jij hebt. De prints zijn meer meegegaan met het modebeeld. Of je nu van skulls houdt of van terror, en of je nu van tanktops houdt of van sweatjacks; alles is mogelijk. Ga je voor vrouwelijk roze of houd je het toch liever op stoer zwart; jouw smaak vind je in de winkel. Kleur komt terug, maar de hardcore gelukkig ook. Alles wat goed is komt ooit weer terug in je leven.